Kontakt

Észrevételeidet, javaslataidat ide kattintva küldheted el:

Üzenet küldése

Szarka figyelő

Friss kommentek

Tavaszi "szemét" kikelet a szőlőhegyi úton

2008.03.21. 08:44 | peetr | Szólj hozzá!

Eddig nem tapasztalt mértékben kezd gyűlni a szemét a szőlőhegyi úton!

Ma reggelre vagy 20db sárga festékes vödör és mindenféle más szemét miatt kellett megállni az autóval, hogy odébb kelljen rakni a továbbhaladáshoz. Amíg volt a konténer addig legalább csak annak a körzetében volt ilyen mértékű szemét. Most hogy nincsen, végig a szőlőhegyi út mindkét oldalán gyűlik a szemét.

Míg a konténertől el volt szállítva, addig innen nem viszi el senki!

Diavetítés indítása

Tánok szőlőhegyi út 2008.03.22.


Jó lenne ha az illetékesek kicsit törnék a fejüket a megoldáson, mert ez így nem megoldás. Vagy rakjanak ki egy nagy táblát, hogy "NYILVÁNOS SZEMÉTLERAKÓ" és akkor telepakolhatják az egész utat. Majd járnak a tárnoki lakosok Érd felől a tárnoki úton.

Ugyan a Hattyú utcánál kimérték, hogy nem is tárnoki területen van a szemét hanem 10m-re tőle így nem tudnak vele mit kezdeni, de a szőlőhegyi út az Tárnokhoz tartozik még. Itt neki lehetne állni csinálni valamit!

Tudom, hogy már sokat foglalkoztam a szeméttel, de sajnos ez erre egyre nagyobb probléma. Ez nem az én hobbim, hogy nézem a szemetet és szörnyülködök, hanem ez az itt lakók mindennapi életét befolyásoló tényező.

Sokan mondhatják: Ha nem tetszik akkor szedd össze!

Igen. Össze is lehet szedni. Amíg kis mértékben történt a szemetelés össze is lett szedve a környéken lakók és különböző alapítványok, szervezetek, diákok által. De ez mára már nem megoldás! Sem a mennyiség, sem a hozzáállás miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarnokszolohegy.blog.hu/api/trackback/id/tr4390377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása