Kontakt

Észrevételeidet, javaslataidat ide kattintva küldheted el:

Üzenet küldése

Szarka figyelő

Friss kommentek

Autóégetés a Szőlőhegyen vs. Matrix Reloaded

2008.03.10. 23:01 | peetr | Szólj hozzá!

Címkék: szőlőhegy

Az esti TV nézés helyett ma megint valóságshowban, akcióban volt részünk. Ma nem a szemetet gyújtogatták mint azt már megszoktuk, hanem addig mentek, hogy egy autót gyújtottak fel.

Íme a képek:
Suzuki IGNIS égetés
A történethez hozzátartozik, hogy a piros IGNIS már vagy fél éve ott állt a telken belül ahonnan kihozták a tolvajok, gyújtogatók vagy isten tudja kik. A havas képet 2007 december 31.-én készítettem az IGNIS-ről. Már akkor gyanús volt mert senkit nem láttam a kocsin kívül soha a telken. De hát senkinek nem tűnt fel semmi különös. A mezőőrök is járkáltak a telek előtt rendszeresen. Gondolom Ők is látták a kocsit már, meg talán tudják is, hogy kié lehet, de ezt nem tudtam kideríteni. Mondjuk nemtudom ki lehet az az épp eszű aki egy ilyen helyen őrzés nélkül tárol egy ilyen autót. Nem roncsautó volt, hanem egy 3-4 éves körüli.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarnokszolohegy.blog.hu/api/trackback/id/tr74375283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása